استارباکس کاستاریکا و Pret نشان می دهد دستور العمل برای از نو خلق کردن کافه مورد علاقه در صفحه اصلی


چگونه به مورد علاقه خود را در خیابان بالا قهوه در خانه: استارباکس و Pret خود را نشان می دهد دستور العمل های مخفی به طور انحصاری به بده

  • انگلیس در حال تبدیل شدن به یک ملت از در خانه baristas با فروش قهوه پررونق
  • صحبت کردن بده, کارشناسان نشان داد که چگونه برای ایجاد کامل کافه سبک نوشیدن
  • استارباکس, کوستا, Pret A Manger تمام دستور العمل های به اشتراک گذاشته شده برای ساخت نوشیدنی ها در صفحه اصلی
  • کارشناسان دیگر نیز نشان داد راز کامل فنجان چای و شکلات داغ
  • در اینجا چگونه برای کمک به مردم نهفته Covid-19

بریتانیا تبدیل به یک ملت از خانه baristas از کافی شاپ ها در سراسر کشور تعطیل شش هفته پیش در میان coronavirus مستند.

فروش wholebean قهوه و قهوه-ساخت تجهیزات در Waitrose و John Lewis هستند تا یک سوم پس از این زمان در سال گذشته و ملت آب گرفتگی رسانه های اجتماعی با خانه خود را ساخته شده تلاش در کف قهوه و dalgona lattes.

با بسیاری از دست رفته خود گرايش lattes و خوشمزه کافی شاپ brews, بده صحبت کرد و به کشور مورد علاقه کافه ها از جمله Pret a Manger و استارباکس که مشترک دستور العمل های منحصر به فرد و ترفندها برای ساخت برخی از محبوب ترین نوشیدنی است.

خوانده شده در برای پیدا کردن چگونه به خود کاستاریکا و Caffe Nero نوشیدنی و همچنین به عنوان تجزیه و تحلیل متخصص در چگونه می توانید حرفه ای در خانه احساس راحتی کنید و دستور العمل برای شکلات داغ و چای برای کسانی که قهوه مصرف کنندگان است.

سرد قهوه

چگونه به یک استارباکس Frappucino سرد قهوه و دم سرد در خانه

فوم سرد کاپوچینو

Starbucks have reavealed how to make their cold foam cappuccino at home

استارباکس را reavealed چگونه خود را سرد فوم کاپوچینو در منزل

مواد تشکیل دهنده

  • 250 میلی لیتر از شیر خامه گرفته
  • قهوه مورد علاقه خود را (دو عکس از اسپرسو یا یک چهارم فنجان آب را با یک قاشق چای خوری قهوه فوری)
  • یخ

روش

  1. پور, دو عکس از اسپرسو بیش یخ
  2. با استفاده از یک cafetiere, کف شیر تا زمانی که آن را صاف و ابریشمی
  3. پور شیر بیش از یخ در شیشه ای
  4. پور اسپرسو بیش از بالا

کلاسیک, سرد, کاپوچینو,

Starbucks also revealed their iced lattes are simply coffee and milk over ice

استارباکس نیز نشان داد خود را سرد lattes به سادگی قهوه و شیر بیش یخ

مواد تشکیل دهنده

  • شیر (اختیاری)
  • یخ
  • شکر (اختیاری)
  • قهوه

روش

1. آماده کردن قهوه مورد علاقه خود را به عنوان مورد نظر

2. پور بیش از قهوه

 دم سرد

 

شکلات Frappucino

Starbucks also shared the very simple three-step method to making their frappes at home

استارباکس نیز به اشتراک گذاشته شده بسیار ساده و در سه مرحله روش برای ساخت خود را frappes در خانه

مواد تشکیل دهنده

  • یک فنجان شیر
  • دو قاشق چای خوری پودر کاکائو
  • یک قاشق چای خوری شکر
  • دو فنجان یخ
  • خامه

روش

  1. در ماشین مخصوص مخلوط کردن, اضافه کردن شیر و پودر کاکائو و شکر و یخ
  2. مخلوط تا صاف
  3. را درون یک لیوان بریزید و اضافه کردن خامه به صورت کامل با شکوه

نکاتی از استارباکس قهوه کارشناسی ارشد

استارباکس نیز گفت بده که مشتریان می توانند در پیدا کردن همان کیفیت بالا 100 درصد عربیکا, قهوه استفاده شده توسط استارباکس baristas فروخته شده در فروشگاه های مواد غذایی در سراسر انگلستان است.

اینجا قهوه کارشناسی ارشد و به اشتراک گذاری چگونه برای ایجاد کامل جام در خانه.

آمپر تا قهوه خود را با یکی از این, خلاق, خانواده, هک

· آن را minty: اگر شما می خواهید یک عطر و طعم خود را برای قهوه یا شکلات داغ, دم کردن چای نعناع (یا برگ نعناع) و استفاده از این زیبایی دم آب خود را شکلات داغ یا قهوه مکا

· یک خط تیره از دارچین باعث می شود تمام تفاوت: ادویه تا خود را در مطبوعات فرانسه با افزودن کمی دارچین به این دلایل قبل از غوطه وری به صورت یک ضربه تند به قهوه صبح خود را

· اضافه کردن پنیر! بله واقعا… خدمت پررنگ تیره آسیایی, قهوه, با, پنیر, هیئت مدیره جفت شدن – این جایی است که رویاها به حقیقت می پیوندند! اگر شما در حال باز شدن ذهن شما را منفجر خرد کردن قهوه بسیار خوب و قطع کردن برخی از مکعب های متوسط پنیر چدار شیب را به عسل و سپس به قهوه و خوردن… راستش این تعویض بازی است!

 که قهوه سرد و حتی بهتر

· را دم سرد در خانه توسط steeping قهوه در مطبوعات فرانسه برای 20 ساعت و اجازه آن را سرد. اضافه کردن برش های پرتقال اگر با استفاده از یک آفریقایی قهوه آن را به عنوان برجسته آبدار اسیدی یادداشت ها.

· قهوه یخ با از طریق پلی و اضافه کردن به در حال حاضر قهوه سرد تا طعم رقیق نمی کند

· اضافه کردن عسل به داغ و یا سرد قهوه برای یک آرام بخش طبیعی شیرینی

· اجازه مطبوعات فرانسه از کنیا قهوه سرد به دمای اتاق مخلوط مساوی قهوه و لیموناد را در یک لیوان اضافه کردن یخ و لذت بردن از یک طراوت نوشیدنی بعد از ظهر

· اضافه کردن یک غلاف وانیل را به مطبوعات فرانسه برای یک اشاره ظریف وانیل و قهوه آورد.

 

چگونه به Pret قهوه یخ در بهشت

جانی انگلستان Pret A Manger جهانی سر از قهوه گفت بده دستور او برای ساخت یک قهوه یخ در بهشت در خانه.

Jonny England, Pret A Manger¿s Global Head of Coffee, told FEMAIL how to make a Coffee Frappe at home

جانی انگلستان Pret A Manger جهانی سر از قهوه و گفت: بده چگونه به یک قهوه یخ در بهشت در خانه

Jonny revealed how to make a lovely coffee frappe in just five simple step

جانی نشان داد چگونه به یک دوست داشتنی قهوه یخ در بهشت فقط در پنج گام ساده

او همچنین مشترک بزرگ قهوه با استفاده از قهوه و یک cafetiere.

  1. جای خود را cafetiere در ترازوی خالص خود را مقیاس و اضافه کردن خود قهوه. شروع خوبی نسبت به کار است 60 گرم قهوه در هر لیتر آب است که می تواند 15g قهوه به 250 گرم در هر فنجان آب
  2. پر کردن کتری خود با تازه فیلتر آب و جوش
  3. خالص خود را در مقیاس دوباره و اضافه کردن صورت خود را تازه آب جوش مستقیم بر روی قهوه (نگه داشتن به 60 گرم قهوه در هر لیتر آب به نسبت بالا)
  4. بلافاصله هم بزنید با قاشق برای اطمینان از تمام قهوه ها در تماس با آب و محل cafetiere درب در بالا برای حفظ گرما اما نمی شیرجه رفتن. تنظیم تایمر به مدت چهار دقیقه

5. هنگامی که قهوه دم کرده و برای 4 دقیقه را بردارید و دوباره به هم بزنید. با استفاده از یک قاشق خامه ای کردن هر گونه باقی مانده شناور grinds قهوه و روغن کردن سطح قهوه. این آن را آسان تر به شیرجه رفتن و اطمینان خود را از طعم قهوه کمتر گل آلود است.

6. در حال حاضر در درب عقب بر روی cafetiere غوطه اما تنها در نیمه راه!

7. اجازه می دهد که قهوه را به استراحت در cafetiere برای حداقل پنج دقیقه قبل از ریختن. این تضمین می کند همه خوب قهوه ذرات حل و فصل به پایین cafetiere و پایان ندارد تا در پایین جام خود را.

داغ قهوه و طعم LATTES

چگونه به کاستاریکا شکلات نارنجی اسپرسو در خانه

مواد تشکیل دهنده

  • شیر از انتخاب شما
  • نارنجی
  • شکلات تیره

  • عسل
  • دارچین
  • اسپرسو آماده چگونه شما می خواهم

Costa revealed how to make their chocolate orange latte at home

کاستاریکا نشان داد که چگونه به را شکلات نارنجی اسپرسو در خانه

روش

1. با استفاده از یک دستگاه قهوه مکا گلدان قهوه فوری یا غلاف ماشین آلات آماده سازی 30-40ml از اسپرسو

2. پور بیش از مقدار کمی عسل و شکلات در پایین شیشه ای

3. هم بزنید تا ذوب

4. با استفاده از یک چاقوی تیز و با دقت برش تکه پوست پرتقال را کنار بگذارند و به عنوان یک چاشنی زدن

5. حرارت 200 میلی لیتر از انتخاب خود را شیر را با دو قاشق چای خوری آب پرتقال تازه به 60C

 6. اختیاری: اگر شما یک cafetiere شما می توانید آن را به کف شیر

7. نم نم باران عسل در داخل شیشه ای

8. پور شیر بخار پز و نارنجی به شیشه

9. پور اسپرسو و شیر و عسل به شیشه

10. اضافه کردن نور گرد دارچین

11. اضافه کردن چاشنی و یا نارنجی

چگونه برای ایجاد کامل تخت سفید و یا اسپرسو با قهوه فوری

توبی Weedon سر از کافی شاپ کانال در Oatly مشترک خود را کارشناس راهنمایی در ایجاد دوباره کامل Barista coffee از خانه.

این راهنمایی ها بر اساس ساخت یک کافی شاپ به سبک جو latte, اما می توان به ایجاد یک کاپوچینو, تخت سفید و بیشتر.

Toby Weedon, Head of Coffee Shop Channel at Oatly, shared his expert tips on re-creating the perfect Barista coffee from home. These tips are based on making a coffee shop style Oat latte, but can be adapted to make a Cappuccino, Flat White and more.

توبی Weedon سر از کافی شاپ کانال در Oatly مشترک خود را کارشناس راهنمایی در ایجاد دوباره کامل Barista coffee از خانه. این راهنمایی ها بر اساس ساخت یک کافی شاپ به سبک جو latte, اما می توان به ایجاد یک کاپوچینو, تخت سفید و بیشتر.

مواد تشکیل دهنده

  •  Oatly Barista Edition (یا ما تمام و نیمه نسخه کار می کند بیش از حد!)
  • قهوه فوری

روش

1. حرارت 200 میلی لیتر از Barista نسخه هر دو اجاق و مایکروویو می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای این است. شما برای هدف متوسط است که فقط بیش از حد به لمس است اما نه جوش. در یک کافی شاپ barista خواهد شد که از یک سو در کنار کوزه در حالی که بخار و هنگامی که کوزه بیش از حد به لمس آنها می دانند که آن حق است و متوسط.

2. در حالی که این اتفاق می افتد حل کردن یک قاشق چای خوری قهوه فوری در یک چلپ چلوپ آب داغ. اگر شما دو یا سه برابر ضربه نوع فرد افزایش قهوه. اگر وانیل چیزی که شما همچنین می توانید اضافه کردن یک قطره از عصاره وانیل اینجا. اگر شما یک اجاق گاز top اسپرسو ساز, شما می توانید به جای قهوه فوری با این.

3. هنگامی که یک barista بخار برای یک اسپرسو آنها نیست فقط حرارت آنها نیز ترکیب هوا همان چیزی است که ما نیاز به انجام بعدی. پور Barista نسخه به cafetière و قرار دادن پیستون در داخل و از درب است. فشار پیستون بالا و پایین کاملا به سرعت خیلی خوب مش می آید در بالای سطح مایع قبل از رفتن به پایین دوباره. مایع باید در اندازه افزایش می دهد در 10-20 ثانیه است. شما می توانید ترکیب بیشتر هوا در این مرحله برای اطمینان بیشتر از یک کاپوچینو و یا کمتر هوا را بیشتر از یک تخت سفید.

4. با پیستون فرو ریختن فوم Barista نسخه به لیوان به طوری که این تکنولوژی با قهوه در پایین به آرامی چرخش لیوان را با یک دست به عنوان شما پور دیگر است.

چگونه برای ایجاد کامل کاپوچینو توسط سام Trevethyen رئیس آشامیدنی آموزش و توسعه در خرد کردن

سام Trevethyen رئیس آشامیدنی آموزش و توسعه در خرد کردن مرسوم زنجیره ای لندن قهوه خانه ها نشان داد چگونه می توان یک کاپوچینو در خانه.

Sam Trevethyen, Head of Beverage Training & Development at GRIND, a trendy chain of London coffee houses revealed how to make a cappuccino at home. Pictured, a Grind Coffee

سام Trevethyen رئیس آشامیدنی آموزش و توسعه در خرد کردن مرسوم زنجیره ای لندن قهوه خانه ها نشان داد چگونه می توان یک کاپوچینو در خانه. تصویر یک اسیاب قهوه

مواد تشکیل دهنده

  • Nespresso سازگار غلاف ماشین
  • خرد کردن خانه ترکیبی غلاف
  • مطبوعات فرانسه

  • شیر یا Mylk
  • ماهی تابه
  • کاپوچینو
  • جام

 روش

1. پر کردن مطبوعات فرانسه ⅓ پر از شیر

2. پور به ماهی تابه

3. گرمای اجاق گاز را تا زمانی که آن را شروع به حباب

4. پر کردن غلاف ماشین با آب فیلتر شده

5. هنگامی که شیر گرم بریزید و دوباره به مطبوعات فرانسه

6. با استفاده از فیلتر های فلزی پمپ آن را به بالا و پایین به سطح شیر به اضافه کردن بافت

 
7. هنگامی که شیر به عنوان افزایش در اندازه 30 درصد را ما فیلتر های فلزی

8. جای خرد کردن یک خانه ترکیبی غلاف در دستگاه شما (ما غلاف Nespresso سازگار) و به فنجان کاپوچینو

9. چرخش شیر در مطبوعات فرانسه تا زمانی که براق

10. پور به قهوه

11. لذت بردن از!

سام راهنمایی در مورد چگونه به یک قهوه کامل

نگه داشتن قهوه خود را در یک کیسه مهر و موم شده

همانطور که با همه چیز تازه است و بهترین همیشه. اما نه هر کس دسترسی به کیفیت قهوه چرخ به همین دلیل است که وجود دارد بسیاری از سبک های مختلف از قهوه موجود است.

هنگامی که قهوه است که زمین آن می توانید از دست دادن تا به 50 درصد از آن فرار آروماتیک (خوب) در عرض پنج دقیقه پس چگونه در آن ذخیره می شود و چگونه از آن است که زمین بسیار مهم است

اولا اگر قهوه است نه در یک مهر و موم شده کیسه یا ظرف آن می توانید طعم ضعیف یا کهنه. این درست است به خصوص از قهوه است که نشسته است در سوپر مارکت ها و یا هفته ها یا حتی ماه. اگر قهوه زمین خوب به اندازه کافی برای دم کردن اسپرسو را از دست داده اند خیلی بیشتر از عطر و طعم و شدت آن نشسته در بسته.

وجود دارد راه های اطراف این. در خرد کردن برای مثال همه ما از قوطی در حال نیتروژن برافروخته و سپس فورا مهر و موم شده برای طراوت. نیتروژن جایگزین اکسیژن در داخل قلع و ایجاد یک محیط طبیعی که کمک می کند تا حفظ قهوه. چیز دیگری که ما انجام دهید این است که تنها به ارائه قهوه در آنچه ما تماس بگیرید ‘Omni خرد کردن’ – این است که مناسب برای همه نوع از فیلتر قهوه از جمله چکه مطبوعات فرانسه و یا غوطه وری دم. به عنوان این است که درشت خرد کردن آن کمک می کند تا نگه داشتن قهوه تازه برای طولانی تر است. همانطور که با تمام چیزهایی که مهم ترین چیز شما می توانید انجام دهید این است که خرید بالا کیفیت خوب-منابع و خوب قهوه بو داده است.

چگونه به بخار شیر را

بهترین در خانه, شیر, هک است که برای پر کردن مطبوعات فرانسه 1/4 پر از شیر, حرارت آن را تا زمانی که آن را شروع به حباب بریزید و آن را دوباره به مطبوعات فرانسه. سپس با استفاده از فیلتر های فلزی متصل به درب نگه دارید و فقط در زیر سطح شیر و پمپ آن را به بالا و پایین نسبتا با شور و نشاط. این درایو هوا و بافت به شیر و شما می توانید آزمایش با چقدر عمیق شما بروید و یا با چه سرعتی برای نتایج متفاوت است.

به عنوان یک قاعده کلی هنگامی که حجم شیر افزایش یافته 1/4 از آن خواهد شد به اندازه کافی ضخیم برای حمل و نقل شما را به آخرین باری که شما تا به حال یک barista-ساخته شده قهوه است. شما حتی می توانید تماشای برخی از اسپرسو هنر ویدئوها و به آن بروید!

 

چگونه به فنجان قهوه کامل: Caffe Nero فاش کردن روش صحیح استفاده از دم خانه تجهیزات

و اگر شما یک آبخوری قهوه…

چگونه به Dishoom را ماسالا چای در خانه

چگونه برای ایجاد کامل شکلات داغ از سازندگان از ویروسی ‘چانه چانه’ دسر عاشق شادمهر

Nyisha و Ahrash اکبری-Kalhur که اجرای تالارهای-loved لندن دسر سالن چانه چانه گفت بده چگونه برای ایجاد کامل شکلات داغ.

متاهل زن و شوهر, شکلات داغ, ویروسی است احساس به دلیل extravagent سوخته باد صبا بالا و کافه بازدید شده است توسط آنجلینا جولی, Jude Law, Tim Burton and Mila Kunis.

آنها گفته بده چگونه به از نو خلق کردن خوشمزه شکلات داغ در خانه.

Nyisha and Ahrash Akbari-Kalhur, who run the celeb-loved London dessert parlour CHIN-CHIN told Femail how to make a perfect hot chocolate. Pictured is their hot chocolate

Nyisha و Ahrash اکبری-Kalhur که اجرای تالارهای-loved لندن دسر سالن چانه چانه گفت بده چگونه برای ایجاد کامل شکلات داغ. تصویر خود را شکلات داغ

شما دریافت می کنید آنچه شما برای پرداخت

‘مطمئن شوید که شما با استفاده از شکلات گران قیمت. به طور کلی 70 درصد کاکائو جامد یا بالاتر کار می کند به عنوان زمانی که شما رقیق کردن عطر و طعم با اضافه کردن شیر یا آب شما می خواهید به اطمینان حاصل شود که شما در حفظ و شدت عطر و طعم

ذوب شکلات واقعی بیش از آب داغ

‘ذوب شدن شکلات در یک bain-marie جای در مایکروفر یا روی حرارت مستقیم – این راه خواهید بود آن را براق به اندازه کافی برای دیدن چهره خود در و نمی توان آن را دانه دانه.

ترکیب نوشیدنی های خود را

‘اگر شما با استفاده از غوطه ور شدن در مخلوط کن به مخلوط شکلات داغ در تابه به عنوان این خواهد موها آن است که لوکس ضخامت و قوام خامه.

اضافه کردن گیاهان و طعم

‘خود را نوشیدن اضافی زمستان, دم شیر یا آب با گیاهان چوبی مانند رزماری یا درخت عرعر – نترس به مبتکر! فقط گرما گیاهان با شیر فشار (به عنوان یک بیت از شعبه خود را در شکلات داغ!) و سپس پور را به شکلات ذوب شده.

شما همچنین می توانید سفارش یک کیت به طور مستقیم از آنها به سحر و جادو در خانه.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im